GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hamarosan induló 6 alkalmas csoportos foglalkozások

Milyen módon lehet fizetni?

Jelenleg átutalással és készpénzzel lehet fizetni. Amennyiben átutalással előre szeretne fizetni, kedvezményes áron veheti igénybe a szolgáltatásokat.

Milyen módszerekkel történik a fejlesztés?

Az általam alkalmazott módszerek az üzleti életben bevált programok speciális igényekre átdolgozott változatai. Figyelembe veszik az átlagtól eltérő képességeket, leginkább a koncentráció, tervezés, indulatkezelés területén. A kreatív és játékos feladatok váltakoznak az elmélyülést igénylő tevékenységekkel. A lényeg, hogy mindenki számára személyre szabottan megtaláljuk azokat az erőforrásokat, amelyeket a későbbiekben mozgósíthat egy-egy nehezebb élethelyzetben.

Milyen helyszínen lesznek a tanácsadások, fejlesztések?

Minden városban a központban, autóval és tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyszínen folyik a tanácsadás, fejlesztés. A terápiás termek foglaltságától függően változhat a helyszín, általában három lehetőség áll rendelkezésre városonként. Minden esetben egyénre szabottan e-mailben egyeztetem Önnel, hogy melyik megoldás ideális a találkozásunkhoz!

Mi történik a párkapcsolati mediáción?

A párkapcsolati mediáció általában 3 órát vesz igénybe. Akkor kerülhet rá sor, ha mindkét fél elkötelezett a kapcsolat iránt és önként vesznek részt a megbeszélésen. Először részletesen kifejthetik álláspontjaikat a felek, ennek során felderítjük az elvárásokat, problémákat és a leggyakoribb ütközőpontokat. Ezt követően felállítunk egy listát, amelyben meghatározzuk konkrétan, hogy milyen területeken szükséges közös álláspontra jutni. Ezeket a listapontokat pedig egyenként göngyölítjük fel egészen addig, amíg rá nem találunk egy mindkét fél által elfogadható kompromisszumos megoldásra. Ha szükséges, a mediáció végén írásba foglaljuk a megállapodásokat.

Milyen eredményre számíthatsz?

Az általam alkalmazott módszerek az üzleti életben bevált programok speciális igényekre átdolgozott változatai. Így két feltétele van annak, hogy hatékonyak legyenek. Ha motivált és befogadó vagy és kellő időt tudsz szánni a gyakorlatok elsajátítására és gyakorlására, akkor garantált a fejlődés. Mértéke függ a kiindulási állapottól és a vállalt foglalkozások számától.

TÁJÉKOZTATÁST KÉREK A SZABAD IDŐPONTOKRÓL!

Adatvédelmi szabályok