RÓLAM

Árki Katalin vagyok, tréner, fejlesztő tanácsadó, mediátor, pedagógus.

Miben segíthetek?

Fejlesztő tanácsadásaim keretében segítelek abban, hogy kevesebb kudarc és elutasítás érjen a mindennapjaidban. Speciális területem az átlagtól eltérő nehézségekkel küzdő felnőttek fejlesztése. Fő területeim: koncentráció, szervezés, időgazdálkodás, kommunikáció, indulatkezelés, érzelemfelismerés.

Ki vagyok én?

Pályafutásomat az üzleti szférában kezdtem, de hamar rájöttem, hogy igazi hivatásom azoknak a segítése, akik valamilyen hátránnyal indultak az élet nagy versenyében. A legfontosabb szupererőm, hogy látlak és értelek téged. Tudom, milyen nehéz „szétszórt elmével” megküzdeni az élet mindennapi kihívásaival. Tudom, hogy próbálkozol, sokszor mégsem sikerül. Ismerem a mondatokat, amelyeket erőfeszítéseid „jutalmaként” kapsz: nem igaz, hogy még erre sem vagy képes,… már megint elrontottad,… csak lusta és önző vagy,Foglalkozásaimon egy elfogadó attitűddel, de keretek között tartva motivállak a fejlődés néha rögös útján.

Erősségeim:

Elfogadó, bátorító légkör
Üzleti életben bevált módszerek
Speciális igények figyelembevétele
Sokrétű tapasztalat
Integrált módszertan
Megoldásfókuszú szemlélet

Végzettség, tanulmányok:

Atipikus fejlődés szakembere (Apor Vilmos Katolikus Főiskola)
A felnőttkori ADHD felismerése és kezelési lehetőségei (Vadaskert Alapítvány, SE-TK/2022.II/002)
Igazságügyi Minisztérium mediátori Közvetítői igazolvány K001524
Fejlesztő tréneri tanulmányok
Kommunikáció és érzelemfókuszú szexuálpedagógiai képzés
Közgazdász (BA) és Közagzdászpedagógus (MSc)

Várlak, ha úgy érzed, tehetsz azért, hogy kevesebb konfliktus és elutasítás legyen a mindennapjaidban!

 
A tanácsadásról mondtátok:
Szeretnék diplomát szerezni, úgy gondolom, hogy akkor kevésbé leszek kiszolgáltatva a munkaerőpiacon. Nehezen tudtam koncentrálni a tanulásra, mindig elkalandoztam vagy másba vágtam bele. Ez most sem könnyű, de Katával kidolgoztunk olyan szabályokat és technikákat, amiket be tudok tartani, így már jobban haladok a főiskolán is. (Nóri, 23′)

Elég rendetlen vagyok és elfelejtem a feladataimat, ezt nagyon rosszul viseli a párom. Tudta ugyan, hogy hiperaktív vagyok, de nem igazán értette, hogy mi ez. Arra sikerült rávennem, hogy jöjjön el Katához velem egy mediációra, ahol végre át tudtuk beszélni a problémáinkat. Jobban megértette, hogy miért vagyok ilyen és arra is hajlandó volt, hogy szabályokat dolgozzunk ki, hogyan lehet mindkettőnknek elviselhetőbb ez a helyzet. (Judit, 34′)

Már a harmadik munkahelyemről küldtek el, mert nem tudtam tartani a határidőket, pedig egyébként elégedettek voltak velem. Kata megértette, hogy ez nálam nem „akarat” kérdése, egyszerűen hiányzik belőlem ez a „funkció”. Megtaláltuk azt a módszert, amelyet képes voltam hosszabb távon is alkalmazni, így a mostani helyemen már sokkal kevesebb ilyen problémám van. (Bálint, 27′)

Párkapcsolati mediáció

Állandó a feszültség és nem tudjátok megbeszélni a problémákat? Adj egy esélyt a párkapcsolati mediációnak! A mediátor abban segít, hogy mindkét fél elmondhassa – és a másik fél meg is hallja – mi bántja, mi okozza kapcsolat válságát.

Egyéni fejlesztés, tanácsadás

Nehézséget okoz számodra, hogy a mindennapi teendőidet elvégezd? Problémád van az időgazdálkodással, a rendszerezéssel, a napi feladatok elvégzésével? Könnyen kihoznak a sodrodból? Sokszor vagy feszült vagy elkeseredett?

Iskolai, munkahelyi haladás támogatása

Ha nehézséget okoz az iskolai határidők betartása, egy projektmunka elvégzése, várlak mentorálási programomra! Segítek rendszerezni a feladataidat, jelzek neked a határidőkről, valamint eszköztárat is adok ahhoz, hogy hatékonyabb legyél.

Csoportos fejlesztő tréningek

Hasonló problémákkal küzdők csoportjában hatékonyabb a fejlesztés ha inspirál mások sikere, és ha elfogadod a támogatást. Ha időgazdálkodási nehézségeid vagy koncentrációs problémáid vannak, várlak csoportos foglalkozásaimra!

TÁJÉKOZTATÁST KÉREK A SZABAD IDŐPONTOKRÓL!

Adatvédelmi szabályok